link self help is the best help essay writing resume writing services chicago illinois weather essay for good essay writing companies put the parts of the essay in the right order psychology personality theory homework help press write a writing a concept paper college admission essay editing services best resume writers in australia best custom essay writers needed are essay writing services illegal college writing service reviews
Home » Informatie » Over Margreet Dik

Over Margreet Dik

fotoforyouMargreet Dik Consulente Compressietherapie en Mammacare.

Als sinds mijn middelbare schooltijd wist ik dat ik graag in een technisch/medische tak wou gaan werken en het liefst in de Orthopedie. Sinds 1992 ben ik na school in een Orthopedisch instrumentmakerij gaan werken. Het leukste heb ik altijd het klanten contact gevonden. Het aanmeten en vinden van een goed passende voorziening geeft mij altijd veel voldoening en de combi hiervan is mijn passie. Binnen de instrumentmakerij heb ik op het gebied van kleine orthopedie (braces e.d) Mammacare en Compressietherapie in de breedte alles gedaan en aangemeten, van Therapeutisch Elastische Kousen, Stompkousen, Drukkleding bij brandwonden en lymfoedeem. Daarnaast heb ik de administratieve afwikkeling met de zorgverzekeraars altijd zelf verzorgd.

De laatste jaren ben ik werkzaam geweest als Rayon Manager Flebologie en Product Specialist bij een fabrikant van Therapeutisch Elastische Kousen en Orthopedische hulpmiddelen. Hier heb ik wederom veel geleerd en gezien en maakt dat ik mij wel allround Compressie Specialist kan noemen. Het feit dat er in mijn beleving maar weinig allround specialisten zijn en mijn passie is om in deze behoefte te voorzien, heeft mij ertoe gebracht om per 2012 voor mijzelf te beginnen als zelfstandig ondernemer.

Als consulente  therapeutisch elastische kousen en Mammacare, hoop ik u op een menselijke, kundige maar vooral ook enthousiaste manier met mijn kennis van dienst te kunnen zijn.

Margreet Dik

Margreet Dik
Compressie & Mammacare Specialist
Lindenhof 10 9471 RV Zuidlaren

M: 06-23930228
Fax.050-286076

info@margreetdik.nl
www.margreetdik.nl